Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Når du har oprettet et team og dertilhørerende kanaler, har du mulighed for at personliggøre indholdet for den enkelte kanal ved at tilføje faner med indhold. Alle kanaler har fanerne Samtaler, og filer når de bliver oprettet.

Samtaler her er det er muligt at føre fælles kommunikation på tværs af gruppen. Læs mere om samtaler her. Har du brug for at sende private beskeder, skal du gøre brug af chatfunktionen.

Filer fanen indeholder alle de filer i deler på teams – relateret til den specifikke kanal, dvs. at alle kanaler har sin egen fil-fane. Læs mere her.

Tilføj en fane

 • Klik på + i bjælken hvor du også kan se fanerne Samtaler og Filer.
 • Du har nu mulighed for at vælge mellem mange forskellige programmer (flere end de viste), som kan indsættes som en fane på kanalen. Klik på den ønskede funktion for at vælge den.
 • Valg af faner

  Der er rigtig mange funktioner at vælge mellem. Vi har knyttet et par ord til nogle af dem vi ved I kan have glæde af.

  Websteder giver mulighed for at have et browservindue direkte i teams. Dvs. at det er muligt at linke til eksempelvis ordbøger, kahoot, padlet, systime og lign.
  Word ved at lægge word-filer direkte som en fane kan du gøre det let for de studerende at finde et specifikt dokument til eksempelvis samskrivning i et modul.
  Polly med Polly kan du lave små afstemninger. Hvilken film skal I se i engelsk? Hvor skal I hen på studietur?
  Wiki kan bruges på samme måde som OneNote og kan indeholde kapitler med flere forskellige sektioner af tekst. Det er muligt at samskrive med wiki (det er det ikke med OneNote).