Grys råd til kollegerne er: Gear ned og indsæt det virtuelle i den digitale ramme du allerede kender. Dvs. Gør det du plejer at gøre, men twist det lidt.

Hvis du plejer at introducere klassen til faglige emner i klassen, så lav en screencast om emnet, som eleverne kan se før I f.eks. mødes i Teams. 

Hvis du plejer at lave summe-øvelser på klassen, så lav nogle små aktiviteter på mitnielsbrock.dk som fx. Afstemning (Stem om …)  og Forum (skriv 2 indlæg og kommenter på 1), så kan du på den måde imitere klassens dialog.

Lav en Padlet, hvor du nemt kan give eleverne en anderledes feedback på deres opslag (bidrag til en øvelse) f.eks. i form af ’stjerner’.

Gry gør en masse “små ting” for at støtte eleverne både i gruppearbejdet og ved selvstudie. Hun er tilstede på Teams under gruppearbejde og mødes med eleverne, for at holde fanen højt i løbet af gruppearbejde og for at støtte eleverne i dét at studere alene, uploader hun sange og tekster som netop omhandler det at være alene. 

Gry fortæller videre, at det som dansklærer er nemt at gribe temaet, så hendes elever har også læst digte om COVID, og Gry har netop sat eleverne i gang med at skrive ’dagbog fra corona-fængslet’.