Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Struktur og format

Over- og undersektioner

OneTopic er standard rumformat på Niels Brock. Med OneTopic kan du inddele dine emner i hhv. over- og undersektioner. Fordelen ved formatet er at det mindsker scroll på siden, at du kan samle flere emner under samme sektion og på den måde skabe et bedre overblik for dine elever.

3 gode råd

  1. inden du går i gang med at ændre formatet i et eksisterende rum, gennemtænk da hvordan du vil strukturere rummet og hav dine elevers navigation i tankerne
  2. Lav korte og præcise emne-navne, så de er lette at finde og forstå for dine elever
  3. Se links til de forskellige guides til OneTopic nederst på siden. Eller kontakt Learning Hub hvis du har brug for hjælp til at omstrukturere dit rum.

Forslag til opsætning

Inddel dine sektioner efter emner

Underviser du et fag med store emner, som indeholder mange forskellige underemner, der fordeler sig over flere undervisningsgange, kan det være fordelagtigt for dig og dine elever at sortere rummet efter emne. På den måde kan I få et overblik over hvilke emner der er i sammenhæng med hinanden, uden at rummet kommer til at rode.

 

Inddel dine sektioner efter år

Underviser du et fag som kører over flere år, med mange mindre emner eller forløb, kan det være fordelagtigt for dig og dine elever, at sortere rummet efter undervisningsår. På den måde kan I fokusere på de emner der er aktuelle for indeværende skoleår.