Profil indstillinger

Ændre rolle og fjern bruger

Denne guide viser hvordan du kan ændre din egen eller studerende rolle på rum-niveau og hvordan du fjerner dig selv fra et rum. At kunne fjerne sig selv, fra rum kan være behjælpeligt hvis du er blevet tilmeldt som lærer, usynlig underviser eller medunderviser på dine kollegers rum, men ikke ønsker at disse fremgår af dit overblik over opgaver på din forside.

NB! Hvis du vender tilbage på holdet dagen efter du har fjernet dig selv, er du tilmeldt via integrationen, og bliver derfor automatisk tilmeldt igen. Sker dette så kontakt learninghub@brock.dk.

Fjern bruger

  1. Tilgå rummet hvor du ønsker at blive fjernet eller fjerne en person fra og klik på menupunktet Deltagere i venstre navigationsmenu.
  2. Klik derefter på skraldespandsikonet.
  3. Klik Frameld.

Ændre rolle

De 3 forskellige underviserroller du kan vælge
Alle rum hvor du er tildelt en af de tre roller, vil fremgå af dit overblik på forsiden. 

Lærer rollen er den rolle du har i rum, hvor du er den primære underviser. Du fremgår af ”kontakt underviser” blokken i sidebaren, kan oprette aktiviteter og materialer, ændre indstillinger for rummet, samt afgive feedback og karakterer til de studerende på holdet.

Medunderviser rollen har adgang til rummet, og kan se indholdet men ikke oprette aktiviteter og materialer eller ændre indstillinger for rummetMedunderviseren fremgår ikke af ”kontakt underviser blokken i sidebaren men kan afgive feedback og karakterer til de studerende i rummet.  

Usynlig lærer rollen har samme muligheder som lærer rollen, men fremgår ikke af ”kontakt underviser” blokken i sidebaren. 

 

  1. Tilgå rummet hvor du ønsker at redigere din rolle og klik på menupunktet Deltagere i venstre navigationsmenu.
  2. Herefter finder du den deltager du ønsker at tilføje og klikker du på redigertegnet.
  3. Herefter klikker du på Ned-tasten på tastaturet, for at få alle mulighederne frem. I vil som undervisere dog udelukkende have mulighed for at give roller: Lærer, medunderviser og Usynlig lærer. Klik på den ønskede rolle.
  4. Når den ønskede rolle er valgt skal du slette den forhenværende rolle ved at klikke på krydset.
  5. Klik herefter på Gem-tegnet.