Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Forside

Introduktion til overblik på forside

Kommende deadlines

Kommende deadlines giver et overblik over de opgaver der er tilknyttet dine rum. Vær opmærksom på at overblikket udelukkende indeholder aktiviteten opgaver. Du kan blandt andet se hvor lang tid der er tilbage til deadline og hvor mange elever der har afleveret. Ved at klikke på knappen se mere vil du få overblik over alle kommende deadlines i dine rum.

Fordybelsestidsopgaver er markeret med et ur og tekst som beskriver hvor mange elevtimer der er tale om ex. 4,5 elevtimer = 4 timer 30 minutters fordybelsestid.

Timeglas ikonet indikerer hvor lang tid der er til opgavens deadline.

NB: oplever du at der indgår opgaver på rum som ikke er dine egne, er det fordi du er tilmeldt som lærer, medunderviser eller usynlig lærer i rummet. Derfor skal du afmeldes de rum, du ikke selv underviser, læs hvordan herBare rolig – du har fortsat mulighed for at fremsøge de hold du ikke selv underviser, på grund af en ny kiggerolle til alle undervisere!

Læs mere om kommende deadlines.

Opgaver til gennemsyn

Opgaver til gennemsyn givet et overblik over de opgaver hvis deadline er overskredet og derved er klar til at blive bedømt. Vær opmærksom på at overblikket udelukkende indeholder aktiviteten opgaver. Du har her mulighed for at se deadline for opgaven, hvor mange elever der har afleveret, om det er en fordybelsestidsopgave og hvor meget den tæller. Klik på knappen se mere for at få overblik over alle opgaver der har overskredet deadlinen.

Læs mere om opgaver til gennemsyn

Fravær

Under fravær har du mulighed for få overblik over skriftligt fravær gennem rapporter for specifikke elever eller kurser. Du kan læse mere om hvordan du søger i rapporterne på elevniveau her og kursusniveau her. Derudover får du hurtig adgang til fraværsregistrering og fraværsstatistikker i UMS.

NB. Som underviser kan du kun fremsøge elever som er tilmeldt dine kurser og se skriftligt fravær for de hold de er tilknyttet med dig som underviser. Kun studievejledere kan fremsøge det fulde overblik over elevens fravær.