Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Nyheder

Introduktion

Her er en guide til hvordan man opretter og læser nyheder. Du finder nyhederne på forsiden, eller ved at gå til nyhedsarkivet. Du finder dit nyhedsarkiv øverst til højre i hovedsektionen, under avis-ikonet  og som knap under nyhedsmodulet på forsiden.

Har du brug for at oprette en nyhed?
Klik her for en kort guide til hvordan du opretter nyheder på Mit Niels Brock.

Nyheder på forsiden
Du finder nyhederne på forsiden under dit skema. For et bedre overblik, ser du kun nyhedens titel i lukket tilstand, samt afsenderens afdeling. Hvis du sender nyheder ud på vegne af en anden afdeling end din egen, skal du huske at ændre det i ‘Indstillinger’ under din profil.


Nyhedsarkivet
Du kan se dit nyhedsarkiv ved at klikke på ‘Nyhedsikonet’ i højre side af hovedsektionen, i ‘Navigationsmenuen‘ eller på forsiden i ‘Nyhedsmodulet’.


Afsenders afdeling
For at gøre det tydeligt hvor nyheden kommer fra, skal man indsætte sin afdeling din brugerprofil. Se en kort guide til hvordan du tilføjer en afdeling til din profil og vælger afsender-afdeling for dine nyheder her.


Marker som læst
Når du har læst en nyhed kan du trykke på den grå cirkel i højre side af nyheden, for at markere denne som læst. Det vil samtidig fjerne notifikationen fra nyhedsikonet i hovedsektionen.


Marker alle som læst
Du kan se hvor mange nyheder du mangler at læse øverst til højre i hovedsektionen, hvor der på nyhedsikonet vil fremgå en notifikation herom. Hvis du vil nulstille antallet af ulæste nyheder, kan du bruge ‘Markér alle som læst’ under nyhedsarkivet.