Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kopier og importer

Delekurven

Delekurven er god at bruge, når du vil kopiere enkelte elementer fra ét rum til ét andet rum eller hvis du vil kopiere én sektion ad gangen.

Hvis du ønsker at kopiere et helt rum eller større dele af et rum er importer funktion mere anvendelig, du kan finde en guide til importer funktionen her.

Kopier 1 element ad gangen

 1. Sørg for at ‘Rediger’ er slået til i øverste højre hjørne – ellers er delekurven ikke synlig. Delekurven vil dukke op i højre sidebar.
 2. Ud for dine materialer er der en kurv. Klik på den for at lægge dit materiale i delekurven.
 3. Naviger til det rum, hvor elementet skal kopieres til og sørg for at Rediger er slået til. Klik på  ud for det materiale du ønsker at sætte ind.
 4. Vælg hvor sektionen skal kopieres ind.


Kopier en hel sektion

 1. Sørg for at ‘Rediger’ er slået til i øverste højre hjørne – ellers er delekurven ikke synlig. Delekurven vil dukke op i højre sidebar.
 2. I din delekurv i den højre sidebar har du mulighed for at kopiere en hel sektion fra dit rum. Vælg sektionen du vil kopiere i dropdownmenuen til venstre og klik kopier sektion.
     
  Fremgår sektionen du vil kopiere IKKE af dropdownmenuen? Tjek om der indsat en aktivitet/materiale i sektionen. Den kan ikke kopieres, hvis ikke der er indhold.
 3. Naviger til det rum, hvor sektionen skal kopieres til og sørg for at ‘Redigering’ er slået til.
 4. Klik på  for at vælge den sektion fra delekurven, som du ønsker at sætte ind.
 5. Vælg hvor sektionen skal kopieres ind. Her er det vigtigt, at det er en tom sektion.
 6. Vælg herefter om du ønsker at beholde navnet fra den nuværende sektion, eller om du ønsker at ændre navnet til den kopierede sektions navn.