TEams

Private kanaler

Hvis du vil have et fokuseret sted til at diskutere følsomme oplysninger, fx gruppevejledning og så videre, kan du oprette en privat kanal til dit team. Kun ejere eller medlemmer af den private kanal kan få adgang til den.

Du kan tilføje en ny privat kanal ved at:

 

  1. klikke på de 3 prikker til højre for Teamnavnet og derefter vælge Tilføj kanal i dropdown menuen.
  2. Angiv et navn og en beskrivelse af din kanal.
  3. Under Beskyttelse af personlige oplysninger skal du vælge pil ned til højre, og derefter vælge Privat – kun tilgængelig for en bestemt gruppe personer i teamet.
  4. Vælg Næste og derefter kan du tilføje medlemmer til kanalen
  5. Vælg Tilføj. Dette føjer en privat kanal til teamet.

 

Føj medlemmer til en privat kanal efter oprettelse

Som ejer af en privat kanal kan du tilføje eller fjerne medlemmer, og redigere indstillinger for private kanaler. Hver person, du tilføjer, skal først være medlem af teamet.

Sådan føjes medlemmer af dit team til en privat kanal:

  1. Ved siden af navnet på den private kanal skal du vælge Flere indstillinger Knappen Flere indstillinger > Tilføj medlemmer.
  2. Brug fanerne Medlemmer og Indstillinger til at tilføje eller fjerne medlemmer og tildele roller.
  3. Vælg Udført, når du er klar. Medlemmer kan nu sende meddelelser og holde online møder i den private kanal.