Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Teams

Eksterne brugere

I denne guide vil vi gennemgå 1) hvordan du inviterer eksterne til et opkald, uden at tilmelde dem til dit Team og 2) hvordan du opretter en ekstern i dit Team. Bemærk! Sidstnævnte kræver også noget af den eksterne bruger, som skal følge denne guide.

Inviter eksterne til opkald

Hvis du i dit pædagogikum eller lign. har behov for at have en ekstern med på et mødeopkald, behøver de ikke at blive tilmeldt dit Team. Det er den letteste måde for den eksterne at deltage, og kan bruges hvis enten en tilmelding ikke er nødvendig og/eller der kun skal afholdes få møder.

  1. Start mødeopkald som du plejer gennem dit Team. Bemærk! Denne metode virker kun gennem online-møder ikke gennem chatten.
  2. Åben deltagerlisten
  3. Klik på link-ikonet. Dette vil kopiere et link til mødet.
  4. Åben en mail og indsæt linket fra din udklipsholder.

Når den eksterne klikker på det øverste link, vil det åbnes i deres standardbrowser. Det kan være fordelagtigt at åbne det i Google Chrome da onlinemøder fungerer bedst her.

 

 

Inviter eksterne til Teams

Du kan også invitere eksterne direkte ind i dit team. De vil altid blive oprettet som gæst, med færre rettigheder. Bemærk! Hvis den eksterne allerede benytter Team på arbejdspladsen og dermed har en konto tilknyttet sin arbejdsmail, kan dette give problemer. Derfor skal I helst tilmelde med en konto, som ikke er knyttet til Teams. Den eksterne skal herefter følge denne guide.

For dig er det let, du skal tilmelde den eksterne som du ville ethvert andet medlem. Husk! at bruge en mail som ikke er brugt til Teams før.

  1. Klik på de tre prikker ud for Team navnet og vælg administrer Team. Klik herefter på tilføj medlemmer.


  2. Skriv hele mailen og vælg ”tilføj mail som gæst”.