Teams

Onlinemøder

Når du skal mødes med din klasse online anbefaler vi at du bruger Microsoft Teams.

1. Opret et Team

Se hvordan i videoen herunder.

Når du har oprettet teamet og tilføjet dine elever vil dine elever få et link til teamet, men vi anbefaler meget, at du også indsætter et tydeligt link til teamet i dit fagrum i Mit Niels Brock. Du kan få linket til teamet her:

2. Opret et online møde

Se hvordan i videoen herunder.

OBS! Vær opmærksom på, at du nu opretter møder i øverste højre hjørne som vist på billedet nedenfor.

Sådan deltager dine elever

Når en elev skal deltage i mødet foregår det således. Se hvordan i videoen herunder.

 

OBS!

Vær opmærksom på at alle der er med i teamet, hvor mødet foregår kan tilgå mødet og lytte med. Derfor skal du ikke føre samtaler med kollegaer eller private samtaler med én elev via dine elevteams. Brug i stedet et underviserteam eller chatfunktionen, som er beskrevet herunder.

Chat med dine elever

Du kan bruge Teams chatfunktion til at skrive med dine elever gennem dagen, uden at have et online møde.   • For at starte en ny chat klik på ikonet i den øverste bjælke, markeret på billedet nedenfor.   • Tilføj elev(er) til samtalen.
  • Få hele klassens opmærksomhed

    Hvis du vil sende en fællesbesked ud til hele klassen, uden at gøre brug af chatten, kan du sende en besked ud samme sted som du ville starte et online møde.   • Skriv din besked i bunden af indlægssiden og brug @” til at tagge klassen (teamet). I nedenstående tilfælde er vi i Learning Hubs team, og ved at skrive @learning, kommer teamet frem som valgmulighed.