Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Forms

Quizzer i forms

Med Microsoft Forms kan du oprette undersøgelser, tests og afstemninger, og det er nemt at følge resultaterne, efterhånden som de kommer ind.

I denne guide vil vi beskrive hvordan du lavet en quiz med Microsoft Forms

Du kan oprette en quizzer med spørgsmål, der er nødvendige for at kunne fuldføre, få vist spørgsmåls tips og få vist studerendes point og feedback, når de har fuldført quizzen.

forms.Office.com.
 • Under mine formularer skal du klikke på ny quiz for at oprette din quiz.
 • Indtast et navn på din quiz. Du kan også angive en valgfri undertekst til din quiz
 • Klik på Tilføj spørgsmål for at tilføje et nyt spørgsmål til quizzen. Vælg mellem valgmuligheder, tekst, klassificering eller dato spørgsmål. Du kan også klikke på mere Knappen Flere indstillinger og vælge rangering, Likert eller Net promoter score® spørgsmål.
 • Skriv den tekst, du vil have vist for spørgsmålet, og hver af valgmulighederne.

  Vil du tilføje flere valgmuligheder? Klik på Tilføj mulighed for at tilføje flere end de to standardvalgmuligheder. Klik på knappen med afkrydsningsfeltet Rigtigt svar ud for hvert rigtige svar. For at fjerne en valgmulighed, skal du klikke på knappen papirkurv ved siden af den. Du kan også vælge at gøre et spørgsmål påkrævet eller tillade flere valgmuligheder for et spørgsmål ved at ændre indstillingerne i bunden af spørgsmålet.
 • Klik på knappen meddelelse ud for valgmulighederne, hvis du vil have vist en brugerdefineret meddelelse til dine elever, der vælger det pågældende valg som svar.
 • Hvis du vil have vist matematiske formler, skal du klikke på flere indstillinger for spørgsmål Knappen Flere indstillinger og derefter vælge matematik.

  Klik på hvert spørgsmål i tekstfeltet, og Microsoft Forms viser nu forskellige matematiske formel indstillinger, som du kan bruge i din quiz.
 • Nogle matematiske formler vil udløse automatiske svar.

  Klik på indstillingen foreslået for at tilføje den som en valgmulighed.
 • Klik på Tilføj spørgsmål for at tilføje flere spørgsmål til din quiz.
  Hvis du vil ændre rækkefølgen af spørgsmål, skal du klikke på pilene Op eller Ned i højre side af hvert spørgsmål.
  For tekst spørgsmål skal du vælge indstillingen langt svar , hvis du vil have et større tekstfelt vist på quizzen.
 • Hvis du vil kopiere et spørgsmål, skal du markere det og derefter klikke på knappen Kopiér spørgsmål i øverste højre hjørne.
 • Klik på eksempel øverst i designvinduet for at se, hvordan din quiz ser ud på en computer eller mobil enhed. Hvis du vil teste din quiz, skal du skrive svar på quizspørgsmålene i eksempelvisning og derefter klikke på Send.
 • Bemærk!: Din quiz gemmes automatisk, mens du opretter den

  Guide lånt fra office.com