Digitale værktøjer Videoer

Vimeo

Hvad er Vimeo?
Vimeo er en platform hvor det er muligt at se, uploade og distribuere dine personlige videoer. Der er et større kartotek af forskellige videoer som potentielt kan bruges i din undervisning og hvis ikke du kan finde noget der matcher, har du mulighed for at dele dine egne videoer med andre eller oprette private videoer som du kan dele med udvalgte personer. Vær opmærksom på at det kun er tilladt at dele videoer du selv har produceret.

Evaluering:
Vimeo er enormt anvendelig til at uploade relevante videoer til din undervisning. Vimeo tilbyder en platform der, i modsætning til YouTube, primært består af mere voksent materiale og er desuden reklamefri! Du kan derfor være heldig at finde relevante videoer til din undervisning eller uploade dine egne. Dog er der en begrænsning på gratisprofiler på 5 GB opbevaring. Vimeo-videoer kan integreres i Mit Niels Brock, ser hvordan her!

Din mening tæller! 
For at kunne give de bedste anbefalinger til vores kollegaer vil vi meget gerne høre hvad du synes om dette program. Du kan derfor herunder give 1-5 stjerner til programmet, samt skrive en kommentar til din rating. Det hjælper dine kollegaer!

Vurdering
  • Learning Hubs vurdering
Sending
User Review
0 (0 votes)