Digitale værktøjer Kommunikation

Microsoft Teams

Hvad er Microsoft Teams?
Microsoft Teams er en samarbejdsplatform, hvor det er muligt at snakke sammen både med og uden video, skrive i chats, dele filer og arrangere møder. Det er muligt at oprette flere teams til fx jeres faggrupper eller klasser. 

Evaluering:
Microsoft teams kan være god, i forbindelse med større projekter mellem jer undervisere, hvor i skal arrangere møder, kommunikere i teamet og dele filer. Flere steder laves der teams til kommunikationen i de enkelte klasser – Learning Hub opfordrer til at benytte Teams frem for Facebook til kommunikation og deling af filer på klasse-niveau. Alle ansatte og elever på Niels Brock kan findes på Teams og tilføjes til dit Team. Eleverne kan derfor også selv oprette teams til forløb som ex. erhvervscase eller lign. hvor de ønsker at samarbejde. Læs Learning Hubs guides til brug af teams.

Din mening tæller!
For at kunne give de bedste anbefalinger til vores kollegaer vil vi meget gerne høre hvad du synes om denne funktion/program. Du kan derfor herunder give 1-5 stjerner til funktionen/programmet, samt skrive en kommentar til din rating. Det hjælper dine kollegaer! 


Vurdering
  • Learning Hubs vurdering
Sending
User Review
5 (1 vote)