Niels Brock, Learning Hub

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Grupper

Gruppeaflevering

Simpelt gruppevalg anbefales til F2F-elever, fordi den er nem at bruge i klassen og underviseren let kan følge med i hvem der er i hvilke grupper og evt. tilmelde elever til gruppen.

  1. Slå redigering til i dit rum, klik på tilføj aktivitet/materiale vælg aktiviteten ‘Simpelt-Gruppevalg’
  2. Udfyld navn og beskrivelse på grupperingen
  3. Der oprettes automatisk en Gruppering med samme navn som aktiviteten, som du tilknytter den opgave, hvor grupperne i grupperingen skal aflevere. Se mere nedenfor.
  4. Gem og Vis

   Husk at oprette grupper i grupperingen – det kan både du og dine elever gøre!

  Tilknyt gruppen til den OPGAVE hvor de studerende skal aflevere. Placer OPGAVE i samme sektion som aktiviteten Simpelt-Gruppevalg. Læs en mere detaljeret gennemgang af hvordan du opretter en opgave som gruppeaflevering HER.

   

  1. Opret den opgave, hvor de studerende skal aflevere
  2. Under Indstillinger for gruppeaflevering Vælg ‘Ja’ til at de studerende afleverer i grupper
  3. Vælg ‘Ja’ til ‘kræv gruppeaflevering’ så kan man kun aflevere hvis man er i en gruppe (alle studerende skal være i en gruppe, også hvis de afleverer individuelt, da skal de blot være alene i gruppen).
  4. Under ‘gruppering’ vælges den gruppering, som automatisk blev oprettet, da ‘Simpelt-gruppevalgs-aktivteten’ blev oprettet
  5. Under Almindelige modulindstillinger vælg Gruppetilstanden ‘separate grupper’, for at kunne give feedback/karakter samlet til en gruppe af gangen.
  6. Gem