Digitale værktøjer Videoer

VideoScribe

Hvad er VideoScribe?
Med VideoScribe kan du lave håndtegnede og animerede videoer der kan indgå som en del af dit læringsmateriale. Du behøver ikke at være en kunstner selv, da der følger et stort kartotek af billeder og tekstfonte med programmet. Billeder og tekst tegnes i en valgt rækkefølge på et virtuelt whiteboard, og der er mulighed for at tilføje musik og voiceover.  

Evaluering:
For at gøre brug af VideoScribe kræver det at du downloader programmet samt opretter dig som bruger. Programmet i sig selv er relativt let at benytte, dog kræver det engelsk-kundskaber da alt materiale, funktionalitet og guides er beskrevet på engelsk. De hjemmelavede videoer kan give et personligt og kreativt indslag til undervisningen og kan eventuelt benyttes af eleverne til præsentationer i klasserummet eller opgaver.  

Din mening tæller!
For at kunne give de bedste anbefalinger til vores kollegaer vil vi meget gerne høre hvad du synes om dette program. Du kan derfor herunder give 1-5 stjerner til programmet, samt skrive en kommentar til din rating. Det hjælper dine kollegaer! 

Vurdering
  • Learning Hubs vurdering
Sending
User Review
0 (0 votes)