Digitale værktøjer Videoer

H5P

Hvad er H5P?

H5P er en service som giver dig mulighed for at lave interaktivt indhold til din undervisning, direkte i Mit Niels Brock. H5P hedder i Mit Niels Brock ‘Interaktivt indhold’ og findes under aktiviteter og materialer. Interaktive videoer er én af mange valgmuligheder, hvor du kan tilføje forskellige typer quizspørgsmål til allerede eksisterende videoer fra din computer, YouTube eller lignende. 

Derudover kan du lave enkeltstående spørgsmål, udvidede quizzer, billedkollager, statistikker, præsentationer og meget mere – alt sammen er muligt at integrere direkte i et emne ved at generere en ‘Embed’- kode når materialet er oprettet.  

Vurdering:
H5P indeholder nogle fantastiske muligheder for at skabe indhold som er både anderledes, engagerende og sjovt for eleverne at bruge. Fordi servicen er integreret direkte i Mit Niels Brock kan arbejdsfladen være lidt lille at arbejde med. Det kan derudover være en smule uoverskueligt at komme i gang med nogle af funktionerne, men når først logikken i opsætningen er regnet ud er det ret lige til. Der er mange tilpasningsmuligheder til de enkelte kategorier og spørgsmål (i forbindelse med quiz-elementerne), hvilket i nogle tilfælde kan være meget at læse sig igennem. Dog er de fleste ting standard og behøver ikke gennemgås. Alt i alt et spændende nyt værktøj med meget potentiale, men som kræver lidt arbejde at komme i gang med! 

Din mening tæller! 
For at kunne give de bedste anbefalinger til vores kollegaer vil vi meget gerne høre hvad du synes om dette program. Du kan derfor herunder give 1-5 stjerner til programmet, samt skrive en kommentar til din rating. Det hjælper dine kollegaer! 

Vurdering
  • Learning Hubs vurdering
Sending
User Review
0 (0 votes)