Præsentationer

Har du eller dine elever behov for at lave præsentationer til undervisningen, afleveringer eller mundtlige oplæg, har vi samlet en række muligheder her. Hos LearningHub anbefaler vi at gøre brug af PowerPoint, en sikker kilde som tilbydes gennem Office 365. Har du lyst til at lave mere kreative og anderledes præsentationer vil vi anbefale Sway, som ligeledes indgår i pakken fra 365. 

Mentimeter – Interaktive præsentationer

Mentimeter er et online, interaktivt præsentationsværktøj som kan engagere dine elever gennem afstemninger, quiz og andre interaktionsmuligheder. Skal tilkøbes.

PowerPoint

PowerPoint er et præsentationsværktøj som kan bruges til både undervisning, afleveringer, præsentationer og samarbejde. Nemt og sikkert med Office 365.  

Google Slides

Let præsentationsværktøj til både undervisning, afleveringer, præsentationer og samarbejde. Vær opmærksom på datausikkerhed. 

Prezi

Har du lyst til at lave kreative og anderledes præsentationer? Så kan Prezi være noget for dig. 14 dages gratis prøveperiode. 

Sway
 

Med Sway har du mulighed for at være kreativ med dine præsentationer, porteføljernyhedsbreve og meget mere. Nemt og sikkert med Office 365. 

Har du et forslag?

Bruger du et digitalt værktøj som du vil anbefale til andre og som ikke er med i vores oversigt?
Send en mail til learninghub@brock.dk